Palvelut

Tarjoamme laajan valikoiman kauneushoitoja. Mikäli et löydä haluamaasi palvelua listaltamme, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Jokainen asiakas on meille arvokas ja teemme parhaamme, jotta asiakkaamme tarpeet tulevat tyydytetyksi.

Kynnet ja kosmetiikka

Tarvitsevatko hienot kyntesi hemmottelua tai haluatko kokonaan uuden tyylin? Valitse sinulle sopiva palvelu, ja varaa aika itsesi hyvinvointiin. Meillä on laaja kirjo kynsihoitoja: manikyyriä, kynsien lakkausta sekä rakennekynsiä. Ole hyvä, ja tutustu hinnastoomme.

Hoidot

Kaipaatko muita kauneudenhoitoja? Valitse sokeroinneista, parafiinihoidoista tai ripsien ja kulmakarvojen ehostuksesta mieleisesi. Koko keholle suunnatut kauneushoitomme on suunniteltu piristämään. Tarjoamme ihokarvanpoistoa sokeroinnilla, parafiinihoitoa käsille ja jaloille sekä ripsien ja kulmakarvojen ehostusta. Voit varata oman aikasi tästä.

Suosittelemme tekemään ajanvarauksen noin viikkoa aiemmin, silla aikamme täyttyvät nopeasti. Mikäli emme voi varata aikaa toivomanasi ajankohtana, voit jättää meille yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli tarjolla on peruutusaikoja.

Mielihyväkutsut

Haluaisitko järjestää kutsut aikuiseen makuun? Kuukeijun Kamari järjestää sinulle, ja ystävillesi Amor-mielihyväkutsut, joilta voitte hankkia mielihyvätuotteita sekä laadukkaita alusasuja. Kutsut voidaan järjestää joko kotonasi tai Kuukeijun Kamarilla. Tutustu tuotteisiin osoitteessa www.amor.fi

Kynttilät ja somisteet

Pidätkö kauniista kynttilöistä, somisteista sekä tuoksuista? Toimin itsenäisenä PartyLite-konsulttina, joten voin tulla kotiisi esittelemään ihastuttavia kynttilöitä ja somisteita, jolloin sinä kutsuemäntänä/-isäntänä saat kiitoksena ystäviesi tilauksista ilmaisia PartyLite -tuotteita. Voimme myös järjestää kutsusi Kuukeijun Kamarilla tunnelmallisessa ympäristössä, jolloin sinun pitää vain kutsua ystäväsi Kuukeijun Kamarin tiloihin. Ota yhteyttä.

Juhlasuunnittelu

Ovatko juhlat tulossa, ja samalla stressi? Älä stressaa, anna minun auttaa!

Suunnittelen, ideoin, organisoin ja toteutan juuri sellaisen tapahtuman kuin Sinä haluat, olipa sitten kyseessä kodin tai yrityksen tapahtuma.

Häät, hautajaiset, kastejuhlat, lastenjuhlat, syntymäpäivät, pikkujoulut, polttarit, naistenillan...mitä ikinä mieleesi tuleekaan!

Avullani löydät juhliisi sopivan paikan, musiikin, valokuvaajan, pitopalvelun, esiintyjät. Kauttani saat myös laadukkaat PartyLiten kynttilät sekä somisteet juhliisi sekä muuta erityistä joista juhlasi muistetaan! Juhlien sankaritar saa tietysti Kuukeijun Kamarissa ansaitsemansa kauneudenhoidon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!