Palvelut

Tarjoamme laajan valikoiman kauneushoitoja. Mikäli et löydä haluamaasi palvelua listaltamme, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Jokainen asiakas on meille arvokas ja teemme parhaamme, jotta asiakkaamme tarpeet tulevat tyydytetyksi.

Kynnet

Tarvitsevatko kätesi hieman hemmottelua tai haluatko kokonaan uuden tyylin? Valitse sinulle sopiva palvelu, ja varaa aika itsesi hyvinvointiin. Kuukeijun Kamarin palveluista löydät manikyyrin, oman kynnen geelilakkauksen ja laadukkaat sekä kestävät ProNails-rakennekynnet. Oman kynnen kasvattamiseen sopii mainiosti geelilakkaus, joka rasittaa omaa kynttä mahdollisimman vähän. Näyttävyyttä ja kestävyyttä kynsille saat helposti rakennekynsillä. Rakennekynnet voi tehdä joko omalle luonnonkynnelle tai jos kaipaat lisää mittaa kynnellesi, sitä saa liimattavilla tipeillä tai geelillä rakentamalla muottia apuna käyttäen. Ole hyvä, ja tutustu hinnastoomme ja varaa oma aikasi näppärästi nettiajanvarauksesta tai perinteisesti soittamalla.

Hoidot

Kaipaatko muita kauneudenhoitoja? Valitse sokeroinneista, parafiinihoidoista tai ripsien ja kulmakarvojen ehostuksesta mieleisesi. Koko keholle suunnatut kauneushoitomme on suunniteltu piristämään. Tarjoamme ihokarvanpoistoa sokeroinnilla, parafiinihoitoa käsille ja jaloille sekä ripsien ja kulmakarvojen ehostusta. Voit varata oman aikasi tästä.

Sokerointi on näppärä keksintö häiritsevien ihokarvojen pitkäaikaiseen poistoon. Lämpimällä sokerimassalla saadaan poistettua myös lyhyitä ihokarvoja ja se on perinteistä vahausta hellävaraisempi iholle. Sokerointi sopii kaikille ihoalueille, myös herkkäihoisille. Ihokarva irtoaa karvatuppineen, jonka ansiosta ihoalue pysyy sileänä jopa viikkoja. Intiimialueen sokeroinnissa on käytössä kevyt ihon puudute, jolla toimenpiteestä saadaan hieman miellyttävämpi.

Parafiinihoidot sopivat erityisesti kuivista käsistä ja jaloista kärsiville. Hoidosta saattaa saada apua myös reumaattisiin kipuihin. Hoidot sisältävät käsien/jalkojen kylvetyksen, öljyämisen ja kevyen hieronnan sekä parafiinihoidon.

Ripsipidennykset ovat suosittuja. Palveluista löytyy klassinen, ellipsi sekä volyymiripset. Klassisessa pidennyksessä asiakkaan omaan ripseen liimataan yksi ripsipidennys. Ellipsiripsi on kevyempi ja juuresta hieman leveämpi kuin klassinen ripsi. Ellipsiripsen kärki on kaksihaarainen. Näiden ominaisuuksien ansioista pidennyksestä tulee eyelinermainen ja kevyempi kuin klassisesta. Ellipsiripsiä liimataan yksi pidennys omaan ripseen. Volyymiripsillä saa tuuheutta ja näyttävyyttä eniten. Volyymiripsi on ohut ja kevyt ripsi ja omaan ripseen liimataan volyymiripsistä tehty viuhka. Lopputulos on toiveidesi mukaan luonnollinen tai erityisen näyttävä. Ripsien huoltoväliksi suositellaan 3-5 viikkoa. Tulethan ripsipidennykseen ilman piilolinssejä ja ilman meikkiä. Jos tiedät olevasi allerginen ripsiliimoille, niin otathan yhteyttä ennen ajan varaamista.

LashLift-kestotaivutus ripsille ja kestomascara ovat hyvä vaihtoehto sinulle, joka et halua ripsipidennyksiä, mutta kaipaat ripsillesi hieman lisää näyttävyyttä ja kaarevuutta. Nämä hoidot yhdessä tuovat kasvoillesi uutta ilmettä viikoiksi. LashLift-kestotaivutuksessa omat ripsesi taivutetaan kauniille kaarelle, jonka jälkeen ne kestovärjätään ja lisätään lopuksi kestomascara, joka tuo ripsillesi syvän mustan värin, saa ne näyttämään pidemmiltä ja paksummilta kuin pelkkä kestovärjäys. LashLift ja kestomascara kestää ripsilläsi 3-4 viikkoa. Ei tarvitse huoltoa vaan kestomascara kuluu ripsistä luonnollisesti ajan myötä pois. Toimenpide sopii myös herkkäsilmäisille. Jos tiedät olevasi ripsiliimoille allerginen niin ota yhteyttä ennen ajan varaamista.

3D/Microblading kestopigmentoinnit ovat helppo keino näyttää huolitellulta päivästä toiseen. Suureen suosioon noussut kestopigmentointi kestää hyvässä tapauksessa jopa vuosia. Täysin käsityönä tehdyt ja asiakkaan toiveiden mukaiset kulmakarvat ja silmien rajaukset saat HANDY-tekniikalla tehtynä. Kulmakarvoista tulee luonnolliset, ei enää mustia palkkeja vaan jokainen kulmakarva on tehty erikseen. Toimenpide on kivuton. Ennen ajan varaamista varmista Kuukeijun Kamarilta, sopiiko kestopigmentointi sinulle.

Suosittelemme tekemään ajanvarauksen hyvissä ajoin, sillä aikamme täyttyvät nopeasti. Mikäli emme voi varata aikaa toivomanasi ajankohtana, voit jättää meille yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli tarjolla on peruutusaikoja.


Mielihyväkutsut

Haluaisitko järjestää kutsut aikuiseen makuun? Kuukeijun Kamari järjestää sinulle, ja ystävillesi Amor-mielihyväkutsut, joilta voitte hankkia mielihyvätuotteita sekä laadukkaita alusasuja. Kutsut voidaan järjestää joko kotonasi tai Kuukeijun Kamarilla. Tutustu tuotteisiin osoitteessa www.amor.fi


Ota yhteyttä ja kysy lisää!